Forte moto power 1 en 2

Eef Neleman

2e Versnelling
Ik heb het ooit eens uit voorzorg in een Pan 1300 gedaan die ik net gekocht had en niet wist wat de vorige getankt had, en of deze lang had stil gestaan,kon niet echt het verschil merken,maar het zou moeten helpen ze hebben het niet voor niets uitgevonden,en E5 en V power blijven tanken voor de zekerheid doe ik nu ook in mn 1300
Het is voornamelijk uitgevonden om geld mee te verdienen.
Maar ik gooi het er ook wel eens in, zowel auto als motor.
 

PaulCris1100

4e Versnelling
Ik merk en zie wel dat ik meer km uit een tank ga halen deze keer, dus ik ben benieuwd wat het verbruik weer wordt met premium fuel
 

PaulCris1100

4e Versnelling
ik merk nu al dat ik, rustig gereden, meer dan 500 km op een tank ga halen. Kan zijn dat ik nu extra netjes rij natuurlijk mijn snelheden zijn, behoudens uitschieters op snelweg;), max. +10 km boven de snelheids beperkingen.

als de tank weer leeg is van de forte weer eens kijken met premium fuel wat het dan wordt.
 
Laatst bewerkt:

Lucky Luc

Moderator
Forumleiding
Ik heb in Assen eens euro 95 getankt en het verbruik was 0,5 ltr op 100km meer, moet er wél bij zeggen dat er maar 11,5 ltr bij ging in Assen, dus op een volle tank moet dat ruim 1 ltr op 100 meer zijn.
 
Laatst bewerkt:

Oooosterling

4e Versnelling
Ik weet niet hoe je rijdt en wat je wegprofiel is, maar ik rijd de pan net zoals ik met de cbr'retjes en/of de VFR rond rag hier, en kom meestal nét aan de 1op15 á 1op17..
Misschien moet ik mij eens gaan gedragen als een ST rijder i.p.v. met de 'MotoGP' instelling op de 1100 te stappen.....
 
Bovenaan