Gear indicator aansluiten

Brommert st1300

3e Versnelling
Nou idd het was gezellig lekker gesleuteld zonder het doel gehaald te hebben.
Maar dat mag de pret niet drukken.heb zojuist een anderen besteld voor het bj 2002 tot en met 2007.en ja deze heeft 2 stekkers.
Het voordeel van deze dag is dat alles wat in de kont zit nu weer netjes gepoetst is en de stekkers allemaal met contact spray zijn behandeld.

Aviking je bent een topper!!!
Dankjewel voor alle moeite die je voor mij hebt gedaan.
Dit waardeer ik heel erg!!!....nogmaals dank
 

Brommert st1300

3e Versnelling
@Eric R.
De nieuwe is binnen en deze heeft 2 witte stekkers en een groene draad.
Heb het aangesloten zoals jij hier ergens beschreven hebt op het forum.
En hij werkt meteen.
De andere was idd kapot volgens de leverancier.
Grt frans
 

dodo1001

Motorrijles
Wie o wie zou zou mij kunnen helpen om een gear indicator aan te sluiten. Ik heb de Ali versie inmiddels binnen met 2 witte stekkers en 1 groene draad. Zelf kom ik uit regio Rotterdam. Alvast super bedankt.
 

RRR

Kilometervreter
@dodo1001: Zou je graag willen helpen, maar ik woon niet bepaald om de hoek. Het aansluiten van zo'n Ali GI is redelijk simel. Je plugt de de twee witte stekkers tussen je speedsensor (rechts-achter op het blok) en de groene draad zet je op de gele draad met een dun groen streepje van de ECU (van een ST1300 wel te verstaan). Hieronder een beschrijving voor de installatie van een Gipro GI, maar die kun je ook gebruiken voor de Ali GI. Succes!
 

Bijlagen

  • Installeren van de GiPro op een ST 1300 bouwjaar 2006 (1).pdf
    264.2 KB · Weergaven: 24
Laatst bewerkt:

dodo1001

Motorrijles
RRR, dank je voor de duidelijke handleiding. Aangezien ik de motor nog niet zolang heb doe ik het liefst dit samen met iemand die het al eerder gedaan heb. Maar mocht dat niet lukken dan kan ik het zeker zelf proberen aan de hand van de handleiding.
 
Bovenaan