Koppelings ellende

RRR

Kilometervreter
Hoe wordt er ontlucht? Door met het koppelingshendel te pompen of met een ontluchtingsapparaat (vacuüm trekken)? Als met het hendel de vloeistof eruit gepompt wordt, zou ik het eens met een vacuümontluchter proberen. Blijft het probleem zich dan nog steeds voordoen, dan komt er ergens lucht in het systeem. Hetzij bij je koppelingspomp, dan wel bij de slave.
 

Eric R.

5e Versnelling
Omdat de vloeistof niet zo lang geleden vervangen was maar ff terug gegaan om te laten checken of er toch lucht in zit, gevraagd niet zomaar iets te vervangen (omdat Panagt me al via pb bericht had gestuurd) Eea bekeken maar niets te vinden, hebben toch ze de slave eraf gehaald en dat was wel t probleem, dus die hebben ze vervangen. Hoop dat dit t was, baal wel in die zin dat er toch vervangen is maar ja als t probleem gezocht wordt en deel ligt er al af..... in ieder geval iedereen bedankt weer (kosten 150 €)
 
Laatst bewerkt:

marccc

Kilometervreter
krijg je het niet volledig ontlucht ?? doe dan het deksel van het reservoir af en knijp de koppelingshendel half in en houd hem zo met een bandje of zo
laat hem de ganse nacht zo staan en de rest van de lucht is verdwenen
 
Bovenaan