Voorstellen en gelijk een vraag

Henk2511

Klokje Rondrijder
nog even over de motor waar @Homewardbound misschien belang bij heeft, de eigenaar was idd lid van ons forum maar heeft al jaren niet gereageerd oid, alles wat hij aan de fiets heeft gedaan komt van het forum, hij heeft de fiets 11 jaar in bezit en echt vertroeteld,en het is een vreselijke sympathieke man op leeftijd.
verder heb ik mijn bevindingen per pb naar @Homewardbound gestuurd en ik hoop dat hij daar wat aan heeft, verder moet hij het zelf doen.
 

DuinPan

Mega Mijlenmaker
Ik lees hier een eerste reactie van een gelukkig man! Gefeliciteerd! En nu plannen maken voor verre tochten!

20180601_163501.JPG
Bryggen kwartier, Bergen, Noorwegen
 

Homewardbound

Beginnend Bestuurder
Zoals beloofd nog even een klein verslagje.

Vanmorgen om 11:00 had ik afgesproken met de verkoper. Ontzettend aardige man en dat voelde gelijk al goed! Een Engelse wijsheid luidt ook niet voor niets “buy the seller”

De motor stond er fris bij ondanks zijn/haar leeftijd en was met zichtbaar veel zorg en liefde onderhouden. Alles was keurig gedocumenteerd in mappen en noem me een controlefreak, maar daar houd ik echt van!

Na een uitgebreide proefrit wilde ik voor mezelf even de boel op een rijtje zetten en ben ik vertrokken met de belofte dat ik zou bellen als ik er voor mezelf uit was. In de auto op de terugreis was ik er eigenlijk al wel uit. ‘S middags ben ik weer terug gegaan met mijn vrouw en twee kinderen om de motor te halen. Ons zoontje van 2 vond hem ook geweldig, dus dat is al een Pan rijder in de dop 😋

De terugreis naar huis was heerlijk! Dit voelt voor mij echt weer als motorrijden. Dat gevoel wat ik ook had toen ik met lessen begon. De motor is nog wat bokkig van het lange stilstaan, maar ik hoop dat 1 of 2 behandelingen met een brandstof additief en V power (of andere premium benzine) dat gaan verhelpen. Vanavond heb even snel het stof er af gepoetst en het kuipwerk snel snel in de speedwax gezet. Een uitgebreide was en poetsbeurt moet nog, wil het kuipwerk er even af halen alles goed schoonmaken. Voor nu lekker genieten!

Speciale dank gaat ook uit naar @Henk2511 die voor me wilde kijken en waardoor ik de koop extra vertrouwd kon doen! Rest nog even een paar foto’s van vanavond na de snelle poetsbeurt:

(De topkoffer is niet gemonteerd maar wel aanwezig)

Groeten, Jeffrey956FE978-2BB9-409C-8BBE-AE5D60986E6C.jpegF2E5AE49-C83B-4D09-B1A2-4F84508017E1.jpeg25F61579-AE7A-4735-AD1F-6B7730FFC4FA.jpeg
 
Laatst bewerkt:
Bovenaan